Pontus Ferneman

PRESSFOTOGRAF/BILDJOURNALIST

Bulle T

with 2 comments

Igår hade vi foto med Tomas igen. Mannen som hatar sneda horisonter och linjer som inte är raka. ” Om jag vore som du skulle jag trycka bulle A och sen bulle T och räta bilden lite. ” Det är vad vi får höra jämt. 

Var och plåtade till mitt projekt för första gången på 7 veckor igår. Kändes kul att plåta skidskyttarna efter ett uppehåll med praktik. Ska dit igen på söndag och plåta på familjen dagen och ha lite bildvisning med vad jag gjort  under alla gånger jag har varit där.

Fördelen nu är att det är ljust längre på kvällen och inte så svart som det var innan praktiken. För att inte tala om innan snön kom. Då var det 1/40 2,8 på ISO 3200 som gällde, underbart. En av anledningarna till att jag antagligen kommer köra mitt projekt i SV. Det blir jobbigt med allt färgbrus plus att det inte är så mycket färg överlag i bilderna allt är ju bara svart och ljus från strålkastare. Plus att jag till 100% plåtar i färg. Men jag har fortfarande inte bestämt mig.

Idag har vi inte haft några lektioner utan mest tillbringat vår tid i datasalen och väntat på att få äta. Det enda vettiga som uträttats idag är att jag tvättat.

dsc_1840

Här sitter han. Mästaren Tomas bakom en mur av eMacar och ett torn av snus. Förhoppningsvis ska vi åka hem till honom på lördag. Då får vi träffa Findus.

Tack Christian för lånet av D80’n och ditt 70-200 2,8.

Written by pontusferneman

mars 19, 2009 den 5:36 e m

Publicerat i Uncategorized

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Man tackar! 🙂

    Oskar

    mars 19, 2009 at 6:19 e m

  2. tompa for president.

    highoniso

    mars 20, 2009 at 6:54 f m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: